27 Haziran 2009 Cumartesi

Çankaya'nın Mahalleleri Belediye ile İşbirliği İçinde

Değerli Dostlarımız,

Şikayet gelen mahallelerdeki muhtarlar ve o bölgenin hayvanseverleri ile yaptığımız işbirliği güzel sonuçlar veriyor.

Hayvanseverlerimizin kendilerinin ekibimize teslim ettiği sahipsiz hayvanlar teslim alınıp, hemen tıbbi kontrolden geçirildi ve ameliyata alındı. Nekahat süreleri bitiminde yine aynı bölgedeki hayvanseverlere teslim edilecekler.

Çalışma yaptığımız bölgelerdeki sokak hayvanlarının çoğalmalarını önlemeye ve sağlık kontrolü altında tutulmalarına yönelik bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Ancak popülasyonun çok olduğu ve saldırıların gerçekleştiği bölgelerdeki hayvanların yakalanması ve saldırgan olanların tespitinde, hayvanseverler kadar hayvanlarla yakın olmayı istemeyen semt sakinlerinin de kendilerini güvende hissedebilmeleri için, çalışmalarımıza destek olmanızı bekliyoruz.

Saygılarımızla,

4 yorum:

  1. Sayın Yetkililer,

    Yaptığınız çalışmalar için sizlere çok teşekkür ederiz. Çankaya Platin sokak 4 ve 6 nolu apartmanların arkasında kalan yoğun ağaçlı bakımsız boş alanda yaklaşık 12 kadar sokak köpeği yaşıyor. Bu sene bu köpeklere 8 tane yeni yavru katıldı. Sizinde belirttiğiniz gibi hayvanlarla yakın olmayı istemeyen semt sakinlerinin de kendilerini güvende hissedebilmeleri maksadı ile ve bu hayvan dostlarımızın geceler boyu bitmek bilmeyen havlamaları ve kavgaları arasında yaşamlarını sürdürme çabasında olan çevre sakinlerinin haklarını korumak adına neler yapılabilir?
    Sevgili hayvan dostlarımızın çöp arabalarının alması için yol kenarına konan çöpleri sürükleyerek bu apartmanların arka bahçelerine getirerek çöp öbekleri oluşturmayı bir adet haline getirmeleri de hijyen sakıncaları doğurmakta ve apartman sakinleri olarak bizleri mağdur etmektedir. Uzmanlığınıza sığınıyor ve bizlere medeni bir yöntem ile huzur ve hijyen getireceğinize inanıyoruz.

    YanıtlaSil
  2. meraba ben Tolga çetin seyranbağlarından kendimi bildim bileli her hayvanı beslerim benim mahallede beslediğim sokak köpeğim bugün kısırlaştırılmak üzere alınmış ama köpeğimi geri buraya bırakcaklarmı nerden öğrenebilirim ?

    YanıtlaSil
  3. Zizin ben kopenizde lan bende seyran baglarin da bağlar cadesinde duruyorum sicacam aratik kopeklerin azina ya yakacam yada siz gelip toliyacaksiniz bunue boyle yahu nasil is yapiyorsunuz ararim gelmez siniz ama beledi yahu hayatimda boyle beledi ye gormedim

    YanıtlaSil
  4. Titanium Pot and pans | The Stone Age
    There's a lot of plastic titanium mountain bikes in our pots. titanium body jewelry It's plastic-y and it's very clean with no glitters. There's titanium nitride coating service near me no glitters. There's a titanium pans lot of ceramic vs titanium curling iron pot plastic.

    YanıtlaSil